06-10605158 / 0032-14703273   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Reserveringsvoorwaarden

Voor het tot stand komen van de huurovereenkomst dient 1/3 van de huursom als voorschot te worden overgemaakt op rekening van de Triodos bank Nederland: IBAN: NL71 TRIO 0390 3460 63; (BIC TRIONL2U) t.n.v. Frank Vromans, Oud-Turnhout. Graag met vermelding van de desbetreffende huurperiode.  

Reservering gebeurt na ontvangst van het voorschot, deze wordt door ons schriftelijk aan u bevestigd.

Het restant van de huursom dient uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huurperiode te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Bij aankomst dient een waarborg betaald te worden van € 50,00 (contant, of over te maken met het restant van de huursom). Dit bedrag wordt bij vertrek terug betaald, mits de bungalow in goede staat en goed schoongemaakt wordt achtergelaten. Indien u niet zelf wenst schoon te maken bedragen de kosten hiervoor 45,00 €.   

U kunt bij uw reservering uw voorkeur opgeven voor een bepaalde bungalow (a,b of c). Wij zullen deze voorkeur respecteren, mits dit voor ons geen nadelige gevolgen heeft voor een zo optimaal mogelijke verhuur van onze bungalows. Soms kan een verschuiving noodzakelijk zijn om bijvoorbeeld een huurperiode van meerdere weken aaneengesloten mogelijk te maken. Omdat alle 3 de bungalows, op enkele kleine verschillen na identiek zijn, kunnen wij u, mocht een verschuiving nodig zijn, hier niet voor compenseren.                                                                            
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw reservering met belangstelling tegemoet. Mocht u nog meer informatie wensen, kunt u altijd even bellen of mailen naar Frank Vromans: 06-1060 5158 of 0032 14 703273, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode is 10% van de huursom verschuldigd.
Bij annulering tussen de 90e en de 60e dag voor aanvang van de huurperiode is 25 % van de huursom verschuldigd.
Bij annulering tussen de 59e en de 30e dag voor aanvang van de huurperiode is 50% van de huursom verschuldigd. 
Bij annulering minder dan 30 dagen voor aanvang van de huurperiode is de volledige huursom verschuldigd.

U kunt een Elvia annuleringsverzekering afsluiten bij Smit Consult Assurantiën in Houten, 030-6340715, E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een eventuele annuleringsverzekering dient u binnen 7 dagen na uw boeking/reservering af te sluiten. U kunt hierbij onze bevestiging van uw reservering als datum aanhouden.