06-10605158 / 0032-14703273   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De omgeving

Het groene hart van Brabant heeft veel moois te bieden. Bossen en vennen, afgewisseld met glooiende heidevelden en een groot wildbestand, maken dit deel van Brabant tot een ongekend stukje natuurschoon.

Aan de rand van 'De Oisterwijkse Bossen en Vennen' en 'De Kampina', twee door Natuurmonumenten beheerde natuurgebieden, ligt het schilderachtige stadje Oisterwijk. Bruisend van leven en gewend om gastvrij te zijn. 

Haar kleurrijke historie, prachtige, rustgevende omgeving en centrale ligging maken Oisterwijk tot een ideaal vakantieoord.

Oisterwijk, Parel in 't Groen, heeft een eigen openluchttheater, gezellige terrasjes, een ruime keuze aan eetgelegenheden (van chique restaurant tot prima eetcafé), de oude lindeboom en de vrijheidseik. In het stadje vindt u verder diverse kunstgaleries, exclusieve modezaken en leuke winkeltjes.

vakantiebungalow kleinader
vakantiehuisje kleinader

Het VVV kantoor is ondergebracht in het cultureelcentrum 'De Tiliander' aan de Spoorlaan. Verder zijn er een overdekt- en een openlucht zwembad met speeltuin (Staalbergven), een manege, sportschool met klimmuur en sauna, talloze wandel- en fietsroutes en de mogelijkheid tot kanovaren. 

Per auto bent u binnen 20-30 minuten bij de Efteling, Safaripark of Speelland de Beekse Bergen, Autotron of in de steden Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven met tallloze musea e.a. bezienswaardigheden.

In het gebied tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven heeft men de afgelopen jaren Het Groene Woud ontwikkeld. Hier is veel voormalige landbouwgebied omgevormd tot natuur zodat er een aaneenschakeling is ontstaan van versnipperde natuurterreinen tot één van de grotere natuur- en cultuurlandschappen van Nederland. Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk kan u daar meer over informeren. 


Een ander uniek natuurgebied in Nederland is Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. U vindt dit op ca.30-40 minuten fietsen ten noorden van Oisterwijk.

Voor meer informatie over de omgeving kunt u op deze sites kijken: Oisterwijk,  BrabantGroene WoudNatuurmonumenten en Brabantslandschap.